Победителката в предишния втори сезон на кулинарното шоу Master Chef Севда

...
Победителката в предишния втори сезон на кулинарното шоу Master Chef Севда
Коментари Харесай

Севда от Мастършеф крие огромна лична болка!

Победителката в предходния втори сезон на кулинарното шоу „ Master Chef ” Севда Димитрова все още не е съумяла да сбъдне огромната си мечта – да има дете, написа " Уикенд ".  Още откакто сграбчи огромната премия от 100 000 лева, Севда разгласи, че ще употребява част от нея за следващия опит ин витро. Уви, той още веднъж се оказал несполучлив и за следващ път 40-годишната бургазлийка е изпаднала в меланхолия. Тя даже предложила на брачна половинка си Никола, с който са дружно от 22 години, да се разделят откакто не може да му роди дете.

„ Мислила съм доста по този въпрос. Преминах през цялата гама от страсти – от това да се самообвиняваш и да се чудиш за какво навръх теб се случва до това да плачеш постоянно у дома и да се криеш, с цел да не притесняваш околните” , споделя Севда. Съпругът й Никола обаче бил безапелационен, че след следващото несполучливо ин витро ще продължат с опитите. „ Ако не се получи, значи по този начин е било писано” , споделя Никола. Двамата не обсъждали разновидността да осиновят дете, защото не губели вяра, че към момента имат късмет за свое лично.

Участието в кулинарното предаване преобърнало на 180 градуса живота й. Миналата година Севда стана първият в света вегетарианец, сграбчил статуетката на „ Master Chef” . На огромния край тя завоюва журито като опита патешко месо. Около 6000 лева от 100-те хиляди лв. Севда отделила за ин витро процедурата, а останалата част от парите победителката вложила в два ресторанта – в столицата и в Слънчев бряг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР